top of page

Resirkulering av Pokemon produkter

Det kan ofte være vanskelig å vite hvordan man skal resirkulere for å ta vare på miljøet. Embalasjen på Pokemon sine produkter har lenge vert et omdiskutert tema i miljøet og her får du endelig svaret på hva Pokemon anbefaler.

Vi oppfordrer tinbokser, mini tinbokser og Elite Trainer Bokser blir gjenbrukt til oppbevaring av Pokemonkort, coins, sleeves og så videre. I stedet for gjenvunnet. Gjenbruk er det eneste som slår gjenvinning. 

P.S. Savner du noe informasjon her, ta kontakt med oss, så skal vi gjøre vårt beste for å skaffe den informasjonen. 

Kilder:

Pokemon

Informasjon om resirkulering

 

 

Boosterpakken er laget av plastikk og resirkuleres som plastikk.

 

 

Blisterpakke består av to deler. Plastikk og papp. Disse sorteres i følge Pokemon i pappsøppel og plastikk da disse kan bli resirkulert og brukt på nytt. 

Tinnbokser og mini tinbokser er laget av metall. Disse oppforderer vi til å bli gjenbrukt hjemme. Om du ikke ønsker å gjenbruke sorteres disse som metall. Tinboksene inneholder tidligere plastikk promokortene var festet i. Denne kan resirkuleres i plast. Pokemon har gått over til papp for å være mer miljøvennlig, denne pappen kan sorteres i papp

Elite Trainer Bokser (ETB) anbefaler vi blir gjenbrukt i stedet for resirkulert. Om du ikke ønsker å gjenbruke sorteres disse som papp. Unntak er plastikken rundt boksen, sleevsene, terningene, posion og burn taggen. Som alle sorteres i plast om de ikke blir gitt videre til andre som vil ha de.

4.jpg
1.jpg
2.jpg
8.jpg
3.jpg
5.jpg
7.jpg
6.jpg
bottom of page