top of page

Lynkurs i Pokémon TCG

Norske Pokémon-kortspilleren vant det internajonal mesterskapet i USA, 2017. Han vant månedene etterpå 2 andre internasjonale mesterskap og har blitt en av verdens beste spillere.

Har du lyst til å lære deg Pokémon TCG (Trading Card Game), også kjent som Pokémon-kortspillet? På Pokémon Con tilbyr vi lynkurs i Pokémon TCG. Se programmet når det holdes. Det vil holdes i Byttehjørnet!
Aldersgrense 6 år + 
Hvis du ikke klarer å lese eller forstå engelsk foreslår vi at du tar med en som gjør det som kan hjelpe deg under kurset.
I Norge, og verden generelt, har Pokémon-kortspillet i de siste årene blitt veldig populært igjen. Norge har noen av de beste spillerne i Europa og en norsk spiller, som er regnet som en av tidenes beste spiller, Tord Reklev. Han har vunnet så mye i pengepremier at han har kunnet slette studiegjelden. 
I Norge har flere offisielle Pokémon-ligaer dukket opp de siste to årene, hvor det holdes offisielle turneringer i Pokémon-kortspillet. Her har man da junior-klassen (født i 2009 eller senere), senior-klassen (født i 2005-2008) og master-klassen (født i 2002 eller tidligere). Det er ganske mange spillere over 18 år gamle som spiller jevnlig på disse turneringene. 
bottom of page