top of page
69326470_367591714132963_665146782526734

Mitsuhiro Artia!

Helt fra Tokyo Japan kommer Pokémon Profilen Mitsuhiro Arita til Pokémon Con 2019 i Oslo!

Vi snakker om en av de mest produktive illustratørene i historien til Pokémon TCG. Selv om du kansje ikke kjenner igjen navnet til Illustratøren Mitsuhiro Arita, har du helt sikkert sett verkene hans.

Han har illustrert Pokémon kort i mer enn 20 år - helt siden de aller første kortene ble introdusert i Japan i 1996. Hans kunst kan sees på mer enn 500 kort, inkludert noen av de mest minneverdige kortene i historien.

Aritas arv og innvirkning på Pokémon TCG - og på Pokémons verden generelt er dyp. Du har nå en sjelden sjanse til å møte Mr Arita, og få dine Pokémon kort signert av kunstneren selv.

Mitsuhiro Arita har også jobbet på Final Fantasy XI i elleve år og utførte konseptdesign for animasjonsfilmen BERSERK: Gullalderne I-III, bøker og magasiner. Men Pokémon har vært hovedfokuset i hans karriere. I Japan tok det omtrent ett år for Pokémon å virkelig ta av etter debuten, og hvem ville trodd Pokémon ville være det globale fenomenet det er idag!

VIKTIG INFORMASJON:
Daglig får vi mange henvendelser fra dere angående både priser, antall kort og lignende. Vi forstår dere er utålmodige og gira, men dere må være tåmodige!

Det er flere som også har kontaktet Arita direkte, noe som IKKE må gjøres! 

PokemonCon er et event for alle som elsker Pokemon, med mye og by på for alle Pokmonelskere.

I år får vi muligheten til å få Legenden Arita på Besøk til vårt lille Norge, alt takket være Nas Ah <3

Mr Arita vil være der med egen stand og ved sin side Godeste Ludkins som representerer PSA under eventet og Nas Ah. 

Mr Arita vil ha med seg egne ting og selge på sin egen stand som folk kan kjøpe direkte fra han.

Han kommer også til å tilby Signering for alle som ønsker å få litt ting signert av legenden selv 😊

Priser og antall varierer og det vil komme et eget innlegg for dette rett før eventet !!!!

Han vil også ta imot kommisjon for tegning av større A4 -A5 kunstverk (IKKE POKEMON) i svart hvit og farger viss man ønsker dette. 

For de som ønsker og få noe signert. Det vil være kø system og alle må stelle seg i køen viss de ønsker å få noe signert.

bottom of page