top of page

Billetter Pokè Con 2024

Bli med på årets happening! Pokè Con blir i år arrangert i Kristiansand 8 og 9 Juni 2024 i Travparkens Messehall.

Det ligger rett ovenfor dyreparken i Kristiansand. Med gode buss forbindelser, og gratis parkering for de som kommer kjørende. 

Vi har også avtale med Scandic Hotellet som ligger rett ved siden av Messehallen.  Ellers har du Norges største kjøpesenter (sørlandssenteret) i gå avstand fra lokalet. 

På Pokè Con blir det TCG turneringer, salgsboder fra private og butikker, cosplay, konkurranser, og aktiviteter fra store og små gjennom hele helgen. Så kom og bli med på en 2 dager Pokèfest!

NB!

Det blir salg av billetter online her, men også i døren. Men vi har begrenset med plasser så for å sikre seg en plass anbefaler vi at du kjøper billettene online. Det er også mulig å få fysiske billetter, perfekt hvis en skal gi det i julegave eller bursdagsgave eller bare ønsker å overraske en venn :D NB! dette gjelder foreløbig kun helgepass!

Så hva venter du på? Løp og kjøp før det blir for sent!

PokèCon Norge 2024
PokèCon Norge 2024
99 DAYS TO THE EVENT
Pokè Con er en årlig 2-dagers spill begivenhet organisert av Pokèmania, en frivillig organisasjon skapt av og for Pokémon-fans. Med masse turnering, aktiviteter, salg border og mye mer!
Dato
08. juni 2024, 10:00 – 09. juni 2024, 17:00
Sted
Kristiansand,
Travparkveien 30, 4636 Kristiansand, Norway
bottom of page