top of page

Om Pokè Con 

Tidligere gikk vi under navnet PokemonCon og ble startet opp i 2017. Vi holdt vårt første event på Sagene Samfunnshus. Hvert år velger Pokemania ut en komité som har i oppgave å skape det beste Pokè Con som er i deres makt. Hvem som helst kan stille til å bli med i komitéen og trenger ikke å være medlem av Pokèmania. En viss kunnskap om Pokémon er anbefalt. 

Pokè Con logoer gjennom tidene

Designet av: Cecilie Rossland

Brukt fra 2023 - 

PokeCon Oslo.png

Designet av: Pedro Ferrero

Brukt fra 2019 - 2022

93627140_650112039161945_758100206785501

Illustratør: Jhonatan I. Mandujano Fanca

Brukt fra 2017-2018

POKÈ CON, er et uavhengig Pokémon-arrangement som ikke har noen tilknytning til den offisielle Pokémon-franchisen eller The Pokémon Company.

Pokè Con er laget for alle fans av Pokemon, uansett om det måtte være TCG spilling, switch, gameboy, kort samler, cosplayer, filmene og serien eller bare syns det er gøy med Pokèmon. Uansett hva det måtte være så er du hjertelig velkommen til Pokè Con :D På Pokè Con tilbyr vi moro og hygge med:
Hva vi tilbyr på Pokè Con vil varriere fra år til år, men mye av det du kan oppleve er:

 • TCG turnering

 • Cosplay konkurranse

 • Pokemon GO konkurranser og turneringer

 • Bytte område

 • Salgsboder både private og butikker

 • Auksjon

 • Switch spilling

 • Switch turnering

 • Quiz

 • Spill område med andre typer lett spilling

 • Barnehjørnet

 • - Rebus, Tegnekonkurranse, andre aktiviteter for de minste.

 • Pokemon kino 

NB! Dette kan variere fra år til år, avhengig av interessen, plass, type frivillige. 

Litt om de tidligere connene. 

 

Pokémon Con 2017

Det braket løst for første gang med Pokémon Con på Sagene Samfunnshus i Oslo. Her var det mulighet til å oppleve mesterskap i Pokémon TCG og VGC, stands, sceneshow, kino, auksjon, tegnekonkurranse, cosplaykonkurranse og mye mer. Dette var virkelig et arrangement for store å små. Vi fikk et bra oppmøte som ledet videre til Pokémon Con i 2018.

Les mer og se bilder fra Pokemon Con 2017

Artikkel fra Pegasus

Pokémon Con 2018

Etter fjorårets suksess kjørte vi på igjen med kino, auksjoner, tegnekonkurranser, bytttehjørne og mye mer. Et av høydepunktene for årets con var de norske dubberne bak stemmene til Professor Oak, Brock og fortellerstemmen, som fortalte om det norske dubbermiljøet og hadde en prøvelesning hos oss. Vi rundet av connet med over 400 deltakere.​

Les mer og se bilder fra Pokemon Con 2018

Artikkel fra Sagene Avis

Video fra Ace Trainers

Pokémon Con 2019

Årets con ble en storsatsing uten like. I år flyttet vi sted til Årvoll Skole hvor vi trivdes utrolig godt. Vi fikk besøk av de norske dubberne bak stemmene Misty, Brock og fortellerstemmen, som fortalte om hvordan det var å jobbe i det norske dubbe miljøet. Etter panelet var det også mulig å hilse på dubberne. Vi fikk også besøk av Mitsuhiro Arita som har tegnet over 600 pokemonkort; blant annet det ikoniske Base set Charizard. Samtidig som dette foregikk det også flere konkurranser: uoffisiell Norgesmesterskap i Pokémon TCG og VGC, cosplaykonkurranse, tegnekonkurranse og mye mer. Vi avsluttet vårt tredje år med over 1000 besøkende og ser frem til 2020.

Les mer og se bilder fra Pokemon Con 2019:

Artikkel fra Oslo Met

Video fra YouTube med NorDub

Artikkel fra Vårt Oslo

Pokémon Con 2020

Etter et år hardt preget av CONVID-19, måtte vi etter en tung diskusjon vedta å kansellere Pokemon Con 2020 for deres eget beste. Vi håper alle holdt seg trygge gjennom året og kom seg frisk igjennom. 

Pokémon Con 2022

PokemonCon var tilbake og vi arrangerte et større event på Chateauf i Oslo. Der fikk vi med oss mange hyggelige butikker og privatpersoner som hadde mange fine stands. Vi arrangerte TCG turnering og hadde det hyggelig. Vi fikk også besøk av dubberne i Nordub som snakket om hvordan det var å dubbe de ulike Pokemon karakterene. 

Pokémon Con 2023

Etter store vanskeligheter med å finne lokaler i Oslo ble PokemonCon 2023 avlyst i et forsøk på å få til et større event i 2024.

PokéCon 2024

Vi er da tilbake med nytt navn og nytt sted! 

bottom of page